Pròleg a la 1a edició

De El raconet d'en Jordi

Dreceres ràpides: navegació, cerca

En aquest document s’han estructurat i sintetitzat els coneixements tècnics sobre els PICs de PICAXE però amb una visió didàctica adaptada a la realitat del nostre sistema educatiu i dels nostres centres de secundària. Recull un conjunt de propostes de treball a l’aula de tecnologia adequades per a l’ESO i el batxillerat, amb una obertura àmplia en els treballs de recerca.

És una proposta innovadora en l’àmbit de l’electrònica i l’automatització programable en la que s’imbrica el coneixement actual de la indústria d’aquest sector amb la didàctica per fer-ho assequible als nostres estudiants i crear coneixement i desvetllar interès i motivació pels estudis i les professions de caràcter tècnic, que es troben en recessió en la nostra societat.

Aquest document és el fruit de molts anys de treball d’en Jordi Orts. És el resultat de l’experiència docent a l’aula, un esforç no sempre reconegut en el nostre sistema, i, molt sovint, sense els canals adequats per difondre el resultat d’aquest treball laboriós que avui el Jordi posa a l’abast de tota la comunitat educativa. Amb el valor de fer-ho públic, sense ànim de lucre ni d’obtenir avantatges personals, acollint-se a una llicència d’ús lliure. Per tant, cal fer palès un reconeixement a la seva tasca i la voluntat de cedir-lo a la comunitat de docents de tecnologia del nostre país, que de ben segur, representa un impuls a l’actualització científico-didàctica de l’àrea de tecnologia.


                                   Jordi RegalésTornar a l'índex